Folkene bag webshoppen er brødrene, 22-årig Mark Nissen og 30-årige Martin Nissen, der udover at være sælgere af fastelavnstønder og fastelavnsartikler, også arbejder i produktionen af fastelavnstønder. De har siden 13 års alderen samlet fastelavnstønder, så om nogen, må man kalde de to unge fyre for specialister i fastelavnsartikler. Fastelavnstønderne du kan købe her på Fastelavnstønden.dk, er produceret hos Bødkeriet A/S, som er placeret i Holstebro. 

Fastelavnstønden.dk er din garanti for håndlavede, kvalitets-fastelavnstønder. Udover stor fokus på kvalitet og pris er vores udvalg af både stærke og mindre stærke fastelavnstønder, med til at gøre legen sjov for både børn og voksne.

Vi leverer fastelavnstønder og tilbehør til både private, virksomheder og institutioner. Vi er altid klar på en udfordring, så hvis du har nogle specielle behov eller ønsker til din fastelavnsfest, så må du ikke tøve med at kontakte os. Vi elsker fastelavn og glæder os hvert år, til at sørge for at I får den perfekte fastelavnsfest!

Vi har et nyhedsbrev, som vi sender ud få gange om året med specielle tilbud og guides. Tilmeld dig her.

Skulle der være ideer, spørgsmål, ris eller ros så ring endelig på: 20 60 25 05, eller skriv en mail til: kontakt@fastelavnstoenden.dk

Fastelavnstønden.dk har kontor og lager på adressen: Idomvej 70, 7500 Holstebro.

På samme adresse driver Mark, Martin og deres far Jens Peter også Havehandel.dk, som har alt til havefolket samt regnvandstønder, whisky- og vintønder.

Mark, Jens Peter og Martin


I februar 2016 gæstede Mark TV2's vejrudsigt i et indslag omkring Fastelavn. 

Samarbejdspartnere

       

Fastelavnstønden.dk kan findes på Pricerunner.dk