Folkene bag webshoppen er brødrene, 25-årig Mark Nissen og 31-årige Martin Nissen, samt deres far Jens Peter Nissen. Brødrene har lige siden de var helt unge samlet fastelavnstønder, så om nogen, må man kalde de to unge fyre for specialister i fastelavnsartikler.

Fastelavnstønderne du kan købe her på Fastelavnstønden.dk, er produceret hos Bødkeriet A/S, som er placeret i Holstebro. Fastelavnstønden.dk er din garanti for danske, håndlavede, kvalitets-fastelavnstønder. Udover stor fokus på kvalitet og pris er vores udvalg af både stærke og mindre stærke fastelavnstønder, med til at gøre legen sjov for både børn og voksne.

Vi leverer fastelavnstønder og tilbehør til både private, virksomheder, skoler og andre institutioner. Vi er altid klar på en udfordring, så hvis du har nogle specielle behov eller ønsker til din fastelavnsfest, så må du ikke tøve med at kontakte os. Vi elsker fastelavn og glæder os hvert år, til at sørge for at alle vores kunder får den perfekte fastelavnsfest!

Skulle der være ideer, spørgsmål, ris eller ros så ring endelig på: 20 60 25 05, eller skriv en mail til: kontakt@fastelavnstoenden.dk

Fastelavnstønden.dk har kontor og lager på adressen: Idomvej 70, 7500 Holstebro.

På samme adresse driver Mark, Martin og deres far Jens Peter også Havehandel.dk, som har alt til havefolket samt regnvandstønder, whisky- og vintønder.

Miljøbevidst

År 2020 er året hvor vi genstarter en indsats imod spild af træet som går til fastelavnstønder. Vi mangler din hjælp, du kan læse mere her: Bæredygtig fastelavn

Mark, Jens Peter og Martin:

Samarbejdspartnere