Se vores korte præsentationsvideo og læs mere under videoen.

Er du også miljøbevidst? - så tag et kig her

Her hos Fastelavnstønden.dk har vi altid været bevidste omkring det træ vi bruger. Vi bruger nemlig kun bæredygtigt træ fra skove, som er korrekt miljømærket, hvor man ikke fælder flere træer end skoven kan nå at reproducere.

For at gøre fastelavn endnu mere bæredygtig, tilbyder vi nu at tage stavene fra fastelavnstønderne retur, efter i har slået katten af tønden.

Når man slår katten af tønden, er det oftest kun 2-3 af stavene som knækker, eller bunden som ryger ud først. Derfor er der altid stave, som kan genbruges. Stavene kan også genbruges, selvom de er malet, det resulterer blot i en rigtig sjov tønde næste år.

Er du interesseret i at hjælpe? - Sådan gør du

1: Når du handler fastelavnstønder, skal du købe 1 stk. returfragt til din ordre her: Returfragt til fastelavnstønder
- Det koster et beskedent beløb, som udelukkende er for at adskille de seriøse fra de useriøse.  

2: Du modtager din pakke, og sammen med dine varer ligger der en papkasse, som passer perfekt til stave fra fastelavnstønder. Der ligger selvfølgelig også en returlabel, så fragten retur er betalt af os.

3: Efter katten er slået af tønden, lægges stavene i papkassen. Undlad venligst affald og metalbånd. Se "rigtig og forkert billede".

4: Returlabel sættes på papkasse og pakken returneres i en GLS PakkeShop: Se nærmeste pakkeshop her

5: Pakken ankommer hos os - vi laver genbrugstønder!

Bemærk - der er 3 slags tønder vi ikke tager retur:

- Forstærket tønde, fordi stavene er limet sammen.
- Fastelavnstønde i fyrtræ, fordi tønden udgår.
- Paptønden, fordi den er lavet i pap ;-)

Genbrugsfastelavnstønder

Når vi har sorteret stavene i korrekte størrelser og kontrolleret at de kan genbruges, så samler vi tønderne og opbevarer dem på vores lager, så de kan bruges til efterfølgende fastelavn.

Alle genbrugstønderne kan selvfølgelig købes her på webshoppen næste år.

Fastelavnstønder lavet af genbrugstræ ser rigtig sove ud. Vi sammensætter dem totalt tilfældigt fra de stave vi modtager, som jo oftest er malet. Se billede.