Levering generelt

Vi sender ud til hele Danmark, dog ikke Grønland, Færøerne og ikke bro-faste øer. Lagervarer afsendes inden for 24 timer efter at have modtaget din ordre. Er vi ikke i stand til at afsende varerne inden for det angivne tidsrum, giver vi dig information herom pr. mail eller telefon. Vi benytter oftest GLS til transport af pakker og fastelavnstønder. 

Leveringstiden hos Fastelavnstønden.dk er 1-3 hverdage. 98% af vores pakker er fremme dagen efter, de bliver afsendt. 

Ved valg af levering får du 3 muligheder. 

  • Forsendelse til GLS PakkeShop (billigste løsning - gratis v/ køb over 599,-)
  • Forsendelse via GLS med omdeling
  • Forsendelse til erhvervs-adresse

Forsendelse til GLS PakkeShop - her skal du vælge hvilken pakkeshop du vil afhente pakken i.

Forsendelse via GLS med omdeling - her får du pakken leveret lige til døren. Du modtager en mail fra GLS, hvori du finder et link til omdirigering af pakken hvis dette ønskes. Du kan f.eks. bede om at få pakken stillet på adressen, og angive hvor de må stille pakken. Er du ikke hjemme ved levering, stilles pakken på nærmeste pakkeshop - såfremt du ikke aktivt har været inde og skrive hvor pakken må stilles.

Forsendelse til erhvervs-adresse - her får du pakken leveret med omdeling til din arbejdsplads. Vi benytter hovedsageligt GLS, men er ordren stor nok til at fylde en palle, sender vi med DSV eller Danske Fragtmænd.
(FIRMANAVN OG CVR NUMMER SKAL ANGIVES)


Vi yder kun forsendelse med omdeling, hvis dette vælges. Det er ikke nok at skrive "må stilles ved garage", hvis der vælges "GLS PakkeShop".


Har du spørgsmål, eller specielle ønsker ift. levering, så kontakt os gerne via mail eller tlf, for at høre om det er muligt.


Eksempel på en indpakning du kunne forvente ved en blandet bestilling på 4 tønder + tilbehør:

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved brug af hjemmesiden accepteres dette.