Levering generelt

Vi sender ud til hele Danmark, dog ikke Grønland, Færøerne og ikke bro-faste øer. Lagervarer afsendes inden for 24 timer efter at have modtaget din ordre. Er vi ikke i stand til at afsende varerne inden for det angivne tidsrum, giver vi dig information herom pr. mail eller telefon. Vi benytter oftest GLS til transport af pakker og fastelavnstønder. Nå vi har pakket pakken, modtager du en email eller SMS med track&trace information.

Leveringstiden hos Fastelavnstønden.dk er normalt 2-3 hverdage. 98% af vores pakker er fremme dagen efter, de bliver afsendt. I de sidste 2 uger op mod fastelavn, kan der dog være forlænget leveringstid pga. stigende efterspørgsel.

Ved valg af levering får du 4 muligheder. Alle 4 muligheder bliver enten gratis eller billigere når beløbet i kurven overstiger 599 kr.

  • GLS PakkeShop - (billigste løsning)
  • GLS - Omdeling til erhverv
  • GLS - Omdeling til privat
  • GLS - Omdeling (må stilles)

GLS PakkeShop - her skal du vælge hvilken pakkeshop du vil afhente pakken i. Pakken skal afhentes inden 8 dage.

GLS - Omdeling til erhverv - her får du pakken leveret med omdeling til din arbejdsplads. Vi benytter hovedsageligt GLS, men er ordren stor nok til at fylde en palle, sender vi med fragtmand.

(FIRMANAVN SKAL ANGIVES) Udfyldes firmavn ikke, sender vi til nærmeste pakkeshop.

GLS - Omdeling til privat - her får du pakken leveret lige til døren. Du modtager en mail fra GLS, hvori du finder et link til omdirigering af pakken hvis dette ønskes. Du kan f.eks. bede om at få pakken stillet på adressen, og angive hvor de må stille pakken. Er du ikke hjemme ved levering, stilles pakken på nærmeste pakkeshop.

GLS - Omdeling (må stilles) - her har du i vores checkout skrevet hvor pakken må stilles. Er du ikke hjemme ved levering, stilles pakken på stedet ifølge din anvisning. Pakken stilles på eget ansvar uanset om en fuldmagt er printet eller ej.


Vi yder kun forsendelse med omdeling, hvis dette vælges. Det er ikke nok at skrive "må stilles ved garage", hvis der vælges "GLS PakkeShop".


Har du spørgsmål, eller specielle ønsker ift. levering, så kontakt os gerne via mail eller tlf, for at høre om det er muligt.

Vi tilbyder ikke gaveindpakning.


Eksempel på en indpakning du kunne forvente ved en blandet bestilling på 4 tønder + tilbehør: