Fastelavnstønder

  • Nedsat pris / -31,30 kr.
Tilgængelig
Fastelavnstønder

Fastelavnstønde, sæt stor

T#001
1 Anmeldelser
199,95 kr. 231,25 kr.
Dette tilbud består af: 1 stor fastelavnstønde1 stor trækølle1 kongekrone1 dronningekrone 2 ruller serpentiner (18 ringe i hver)1 stk. 6 m. sisal reb til ophæng af tønde4 papkatte. Vi anbefaler denne fastelavnstønde til børn i alderen 9 - 15 år.
  • Nedsat pris / -22,30 kr.
Tilgængelig
Fastelavnstønder

Fastelavnstønde, sæt lille

T#002
169,95 kr. 192,25 kr.
Dette sæt består af: 1 fastelavnstønde 35 cm1 lille trækølle1 kongekrone1 dronningekrone 2 ruller serpentiner (18 ringe i hver)1 stk. 6 m. sisal reb til ophæng af tønde4 papkatte Vi anbefaler denne fastelavnstønde til børn i alderen 4 - 7 år. Vores fastelavnstønder er altid udstyret med 2 huller i toppen, der gør det nemt at hænge sin...
Tilgængelig
Fastelavnstønder

Fastelavnstønde fyrtræ, sæt

T#003
159,95 kr.
Dette tilbud består af: 1 dekoreret fastelavnstønde af fyr1 lille trækølle1 kongekrone1 dronningekrone 2 ruller serpentiner (18 ringe i hver)1 stk. 6 m. sisal reb til ophæng af tønde4 papkatte Vi anbefaler denne fastelavnstønde til børn i alderen 4 - 7 år. Vores fastelavnstønder er altid udstyret med 2 huller i toppen, der gør det nemt at hænge...
Tilgængelig
Fastelavnstønder

Forstærket fastelavnstønde, 54 cm

T#004
1 Anmeldelser
159,95 kr.
Fastelavnstønden er forstærket med: Ekstra tykke bund og låg Lim mellem alle stavene2 ekstra stålbånd. Vi anbefaler denne fastelavnstønde til voksne i alderen 15 - 99 år.Vores fastelavnstønder er altid udstyret med 2 huller i toppen, der gør det nemt at hænge sin fastelavnstønde op. Alle fastelavnstønder fra fastelavnstønden.dk bliver sendt fra dag til...
Tilgængelig
Fastelavnstønder

Fastelavnstønde, stor 54 cm

T#005
1 Anmeldelser
139,95 kr.
Vi anbefaler denne fastelavnstønde til børn i alderen 9 - 15 år.Vores fastelavnstønder er altid udstyret med 2 huller i toppen, der gør det nemt at hænge sin fastelavnstønde op.
Tilgængelig
Fastelavnstønder

Fastelavnstønde, mellem

T#006
119,95 kr.
Vi anbefaler denne fastelavnstønde til børn i alderen 5 - 9 år.Vores fastelavnstønder er altid udstyret med 2 huller i toppen, der gør det nemt at hænge sin fastelavnstønde op.
Tilgængelig
Fastelavnstønder

Fastelavnstønde, lille 35 cm

T#007
104,95 kr.
Vi anbefaler denne fastelavnstønde til børn i alderen 4 - 7 år.
Tilgængelig
Fastelavnstønder

fastelavnstønde, fyrtræ

T#008
99,95 kr.
Vi anbefaler denne fastelavnstønde til børn i alderen 4 - 7 år.
Tilgængelig
Fastelavnstønder

Fastelavnstønde, pap

T#009
42,95 kr.
Vi anbefalder denne fastelavnstønde af pap til de mindste børn.
 2
Tilgængelig
Fastelavnstønder

Fastelavnstønde, EKSTRA KRAFTIG

T#010
579,95 kr.
Vi anbefaler denne fastelavnstønde til voksne og større arrangementer, hvor mange skal nå at slå til tønden.Vores fastelavnstønder er altid udstyret med 2 huller i toppen, der gør det nemt at hænge sin fastelavnstønde op.Bemærk: Hav gerne et jernrør eller lignende som reserve-kølle, i tilfælde af at nogen slår så hårdt at trækøllen knækker.
Viser 1-10 af 10 element(er)

Her er vores store udvalg af fastelavnstønder!

Her finder du med garanti en fastelavnstønde der passer præcis til jeres fastelavnsfest.
Vi har alle størrelser. Alt fra en paptønde for de mindste børn, til en ekstra forstærket voksen fastelavnstønde til de tunge drenge. Vi mener nemlig at både børn og voksne, bør deltage i de sjove lege man afholder til fastelavn.

I tvivl om størrelse? Se vores størrelsesvejledning klik her!

Vi producerer selv vores fastelavnstønder

Alle vores fastelavnstønder, er af egen produktion. Vi garanterer for fastelavnstønder af høj kvalitet, samtidigt med at vi tilbyder billige fastelavnstønder til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder bl.a. et komplet fastelavnstønde sæt, med alt hvad i skal bruge. Så kan i nemt og billigt slå katten af tønden.
Vi sender hver fastelavn mange fastelavnstønder til private, skoler, kirker, fritidsinstitutioner og mange andre. Vi kender til alle udfordringerne omkring fastelavn, og vil rigtig gerne hjælpe dig med, at finde den helt rigtige fastelavnstønde til din fastelavnsfest.

Opbevaring af fastelavnstønde

Når du har modtaget din fastelavnstønde, er det vigtigt at du opbevarer din fastelavnstønde tørt og køligt, fx i garagen. Ellers kan en fastelavnstønde blive lidt løs i båndende pga. træet bliver tørt. Skulle du være så uheldig at dine fastelavnstønder bliver løse i båndene, kan du blot lægge en våd avis ind i din fastelavnstønde. Den våde avis giver træet fugt, og træet i fastelavnstønden udvider sig. Du må IKKE lægge din fastelavnstønde direkte ned i vand.

TIL DIN INFORMATION

Vores hjemmeside er under en mindre "renovation".

Er der ting som ikke fungerer, beder vi om din hjælp: gør os opmærksom på problemet. 

Benyt vores kontaktformular TRYK HER 

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved brug af hjemmesiden accepteres dette.