Fastelavnstønder

Genbrugs fastelavnstønde Genbrugs fastelavnstønde 2
Tilgængelig
Fastelavnstønder

Returfragt til fastelavnstønder (miljøvenlig...

T#999
19,00 kr.
Miljøvenlig fastelavn! Hjælp os med at spare på træ'et. For 19 kr. får du en papkasse som passer til stavene og returlabel hvor fragten er betalt. Læs mere eller se film i beskrivelsen nedenfor.
  • Nedsat pris / -44,30 kr.
Tilgængelig
Fastelavnstønder

Fastelavnstønde, sæt stor

Fastelavnstønden.dk
T#001
4 Anmeldelser
209,95 kr. 254,25 kr.
Dette tilbud består af: 1 stor fastelavnstønde1 stor trækølle1 kongekrone1 dronningekrone 2 ruller serpentiner (18 ringe i hver)1 stk. 6 m. sisal reb til ophæng af tønde4 papkatte. Vi anbefaler denne fastelavnstønde til børn i alderen 9 - 15 år.
  • Nedsat pris / -22,30 kr.
Tilgængelig
Fastelavnstønder

Fastelavnstønde fyrtræ, sæt

Fastelavnstønden.dk
T#003
169,95 kr. 192,25 kr.
Dette tilbud består af: 1 dekoreret fastelavnstønde af fyr1 lille trækølle1 kongekrone1 dronningekrone 2 ruller serpentiner (18 ringe i hver)1 stk. 6 m. sisal reb til ophæng af tønde4 papkatte Vi anbefaler denne fastelavnstønde til børn i alderen 4 - 7 år. Vores fastelavnstønder er altid udstyret med 2 huller i toppen, der gør det nemt at hænge...
  • Nedsat pris / -22,30 kr.
Tilgængelig
Fastelavnstønder

Fastelavnstønde, sæt lille

Fastelavnstønden.dk
T#002
2 Anmeldelser
179,95 kr. 202,25 kr.
Dette sæt består af: 1 fastelavnstønde 35 cm1 lille trækølle1 kongekrone1 dronningekrone 2 ruller serpentiner (18 ringe i hver)1 stk. 6 m. sisal reb til ophæng af tønde4 papkatte Vi anbefaler denne fastelavnstønde til børn i alderen 4 - 7 år. Vores fastelavnstønder er altid udstyret med 2 huller i toppen, der gør det nemt at hænge sin...
Tilgængelig
Fastelavnstønder

Forstærket fastelavnstønde, 54 cm

Fastelavnstønden.dk
T#004
7 Anmeldelser
179,95 kr.
Fastelavnstønden er forstærket med: Ekstra tykke bund og låg Lim mellem alle stavene2 ekstra stålbånd. Vi anbefaler denne fastelavnstønde til voksne i alderen +15 år.Vores fastelavnstønder er altid udstyret med 2 huller i toppen, der gør det nemt at hænge sin fastelavnstønde op. Alle fastelavnstønder fra fastelavnstønden.dk bliver sendt fra dag til dag.
Tilgængelig
Fastelavnstønder

Fastelavnstønde, stor 54 cm

Fastelavnstønden.dk
T#005
2 Anmeldelser
159,95 kr.
Vi anbefaler denne fastelavnstønde til børn i alderen 9 - 15 år.Vores fastelavnstønder er altid udstyret med 2 huller i toppen, der gør det nemt at hænge sin fastelavnstønde op.
Tilgængelig
Fastelavnstønder

Fastelavnstønde, mellem 40 cm

Fastelavnstønden.dk
T#006
129,95 kr.
Vi anbefaler denne fastelavnstønde til børn i alderen 5 - 9 år.Vores fastelavnstønder er altid udstyret med 2 huller i toppen, der gør det nemt at hænge sin fastelavnstønde op.
Tilgængelig
Fastelavnstønder

Fastelavnstønde, lille 35 cm

Fastelavnstønden.dk
T#007
119,95 kr.
Vi anbefaler denne fastelavnstønde til børn i alderen 4 - 7 år.
Tilgængelig
Fastelavnstønder

Fastelavnstønde, fyrtræ

Fastelavnstønden.dk
T#008
104,95 kr.
Vi anbefaler denne fastelavnstønde til børn i alderen 4 - 7 år.
Tilgængelig
Fastelavnstønder

Fastelavnstønde, pap

Fastelavnstønden.dk
T#009
3 Anmeldelser
54,95 kr.
Dette er vores fastelavnstønde af pap til de mindste børn. Vi anbefaler denne paptønde til børn i aldersgruppen 1-4 år.
 2
Tilgængelig
Fastelavnstønder

Fastelavnstønde, EKSTRA KRAFTIG

Fastelavnstønden.dk
T#010
649,95 kr.
Vi anbefaler denne fastelavnstønde til voksne og større arrangementer, hvor mange skal nå at slå til tønden.Vores fastelavnstønder er altid udstyret med 2 huller i toppen, der gør det nemt at hænge sin fastelavnstønde op.Bemærk: Der skal bruges jernrør til at slå denne tønde i stykker. Træ-køller kan knække.

Her er vores store udvalg af fastelavnstønder!

Her finder du med garanti en fastelavnstønde, som passer præcis til jeres fastelavnsfest.
Vi har alle størrelser. Alt fra en paptønde for de mindste børn, til en ekstra forstærket voksen fastelavnstønde til de tunge drenge. Vi mener nemlig at både børn og voksne, bør deltage i de sjove lege man afholder til fastelavn.

I tvivl om størrelse? Se vores størrelsesvejledning klik her!

Vi producerer selv vores fastelavnstønder

Alle vores fastelavnstønder er af egen produktion. Vi garanterer for fastelavnstønder af høj kvalitet, samtidigt med at vi tilbyder billige fastelavnstønder til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder bl.a. et komplet fastelavnstønde sæt, med alt hvad i skal bruge. Så kan i nemt og billigt slå katten af tønden.
Vi sender hver fastelavn mange fastelavnstønder til private, skoler, kirker, børnehaver, fritidsinstitutioner og mange andre. Vi kender til alle udfordringerne omkring fastelavn, og vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige fastelavnstønde til din fastelavnsfest.

Opbevaring af fastelavnstønde

Når du har modtaget din fastelavnstønde, er det vigtigt at du opbevarer din fastelavnstønde tørt og køligt, f.eks. i garagen. Ellers kan en fastelavnstønde blive lidt løs i båndende hvis træet bliver for tørt. Skulle du være så uheldig at dine fastelavnstønder bliver løse i båndene, kan du blot lægge våde aviser ind i din fastelavnstønde. Den våde avis giver træet fugt, og træet i fastelavnstønden udvider sig. Du må IKKE lægge din fastelavnstønde direkte ned i vand.

Fastelavnstønder må ikke komme i vand

Vores fastelavnstønder må ikke bades direkte i vand, da træet kan risikere at udvide sig så meget at stålbåndene sprænger. Heldigvis er vores tønder hårde og faste ved modtagelse, og opbevarer man dem som beskrevet herover, skal de nok forblive hårdføre indtil tøndeslagningen. Skulle du imod alt forventning opleve problemer med din fastelavnstønder, anbefaler vi naturligvis at du kontakter os hurtigst muligt, så vi kan finde en løsning.

Vi er klar over at nogle tror at man kan forstærke sin fastelavnstønde ved at lægge den i vand, dette er dog ikke tilfældet. Ønsker man en ekstra holdbar tønde til voksne eller arrangementer med mange deltagere, har vi produceret ekstra forstærkede tønder præcis til disse formål. Er du i tvivl om hvilken tønde der passer bedst til jeres fastelavnsfest, er du meget velkommen til at tage fat i vores kundeservice, som sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Stort lager og hurtig levering

Vi producerer hvert år over 25.000 fastelavnstønder, og den daglige produktion som befinder sig i det midtjyske, står aldrig stille. Det betyder at vores lager altid er fyldt op med hele vores sortiment af forskellige tønder. Et stort lager og en fleksibel produktion, gør at vi kan tilbyde alle vores kunder dag-til-dag levering af alle vores fastelavnstønder uanset om man bestiller 1 eller 100 tønder.