Returret

Når du handler hos Fastelavnstønden.dk har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring via mail give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Du er velkommen til at benytte standardformularen, ved at udskrive den, udfylde den, scanne ind/tage et billede af den og sende til os på mail.

Returretten forudsætter, at varen returneres i samme stand som ved modtagelsen, dvs. i original og ubeskadiget emballage og i ubrugt stand.

Returnering af varer

Ønsker du at returnere eller ombytte en vare, har vi gjort det nemt for dig. Følg linket neden for, der kan du nemt downloade og printe en returlabel. Ved brug af vores returlabel trækker vi automatisk 49 kr. fra beløbet, som skal returneres for varerne. Du betaler altså 49 kr. for denne funktion. 

Returlabel hentes her

Du er også velkommen til selv at besøge din nærmeste pakkeshop og betale for returnering i butikken ved afsendelse. 

Uddrag fra Handelsbetingelser vedr. returnering: Når der er tale om en ren returvare/ombytningsvare, vil udgiften til returneringen tilfalde dig - vi betaler til gengæld for at den nyombyttede vare sendes til dig igen.

Beskadiget under forsendelse

Det sker heldigvis meget sjældent, men er uheldet ude og har indholdet taget skade under forsendelsen, beder vi dig kontakte os hurtigst muligt.


Klik her for at hente vores standardfortrydelsesformular