• -30,00 kr.
Harry Potter kostume barn

Harry Potter kostume barn

Lagervare
189,00 kr. 219,00 kr. -30,00 kr.
Inkl. moms

Harry Potter kostume, med kappe, tryllestav og de klassike runde briller.

Universal størrelse som kan bruges fra 5-10 år. 

Beskrivelse

Harry Potter kostume til barn

I dette komplette Harry Potter kostume til børn, får man alt hvad man skal bruge for at leve sig ind i rollen som selveste Harry Potter for en dag. Kostumet kan bruges af både piger og drenge.

For at fuldende sin udklædning, kan man eventuelt selv tegne lynet, som Harry Potter har haft i panden siden han som helt ung, blev forsøgt myrdet af Voldemort.

Harry potter universet er kendt over hele verdenen, og har utrolig mange fans i alle aldre. Det er blandt andet derfor, at denne Harry Potter udklædning til børn er et vores mest populære.

Harry potter fra Gryffindor udklædning

På kappen i dette Harry Potter kostume er ikonet for Gryffindor, som er 1 ud af 4 kolligier på Hogwarts skolen for heksekunstner og troldmandskab. I filmene er det heltene som er medlem af Gryffindor kollegiet, og de mere ondsindede befinder sig i Slytherin kollegiet.

Vores Harry Potter udklædning kan også bruges til mange andre begivenheder end fastelavn. Troldmænd og hekse er også populære karaktere til Halloween, eller måske skal kostumet bruges til en hyggelig Harry Potter film marathon.

Produktoplysninger

Kostumet indeholder
Kappe, tryllestav og briller
KO#013

Anmeldelser

Dette produkt har ikke modtaget nogle anmeldelser

Kunder, der købte denne vare, købte også