Elsa fra Frozen 2

Frost 2: Elsa kostume

Lagervare
199,00 kr.
Inkl. moms

Fantastisk Elsa kjole, som er utrolig populær blandt de unge Frost fans.

BEMÆRK: str. LARGE er en FROZEN 1 KJOLE. (100 kr billigere)

Størrelse

Beskrivelse

Elsa kjole fra filmen Frozen

Dette er et Elsa kostume, som består af en flot og detaljeret Elsa kjole. Er din datter blandt de mange unge piger, som er helt tossede med filmen Frost? Så er denne Elsa-kjole en sikker vinder, når der snakkes udklædning.

Filmen Frozen blev vidst i biografter i 2013, og blev modtaget rigtig godt af både unge og gamle. Animationsfilmen var faktisk så populær, at den sidenhen er kommet på listen over de bedst indtjenende film nogensinde.

Elsa er en magisk snedronning som med sine magiskekræfter kan fryse ting til is. Dagen hvor Elsa skal krones, kommer hun til at fryse hele kongeriget til is.

Se også vores Anna kostume, som også er en karakter fra filmen.

Elsa kjolen fås i 3 forskellige størrelser

Vi kan tilbyde Elsa kjolen i størrelserne small (3-4 år), medium (5-6 år) og large (7-8 år). Denne Elsa kjole er produceret i England ved vores leverandør, som vi ved laver kostumer med stor fokus på kvalitet.

Vask og information om Elsa kjolen

Kjolen er en lang model og ærmerne er lange og i et tyndt materiale. På ryggen af Elsa kjolen er der en velcrolukning, som gør den nem at få af og på. Til kjolen tilhører et overlag i tyl, som giver en kappeeffekt. Den er desuden pyntet med glimmer og snefnugprint. Kjolen er 100 % polyester og derfor nem at holde pæn. Vaskes ved 40-60 grader, men bliver den vasket ved endnu lavere temperatur, kan man hindre strygning.

Snedronning til fastelavn

Når katten skal slås af tønden, skal der kåres en kattekonge og en kattedronning. Selvom man måske ikke vinder titlen som kattekonge eller dronning, vil man stadig være en snedronning, når man er iført sin flotte Elsa kjole. Efter fastelavn behøver man ikke at gemme kjolen væk, den kan nemlig sagtens bruges i andre sammenhæng. Man kan være en snedronning til andre begivenheder som fx fødselsdage eller måske bare i weekenden. Elsa kjolen kan bruges igen og igen, lige indtil at denne lille sneprinsesse er vokset sig for stor til kjolen.

Produktoplysninger

KO#300284

Anmeldelser

Dette produkt har ikke modtaget nogle anmeldelser

Kunder, der købte denne vare, købte også